ABOUT ME

Jag älskar att arbeta som fotograf.

Att fotografera är en min stora passion och har blivit en livsstil.Jag har alltid fascinerats av bild, när jag ”sent i livet”  köpte min första digitala systemkamera så var det för att kunna fånga ögonblick och återge dem för att få återuppleva samma känsla igen.. och igen… Det visade sig emellertid enklare sagt än gjort men med träning och bra mentorer så kan man utvecklas och lyckas med det man vill.

Att fånga ett ögonblick och föreviga en känsla är fantastiskt, att se en känsla genom att titta in i någons ögon för att frysa ögonblicket är magiskt om än det är glädje eller sorg.. Det är inte religion men det kan göra en religiös..

Jag är van att hålla många bollar i luften och älskar kontakten med människor. Det viktigaste i en relation är för mig dialog, ärlighet och förtroende oavsett om det handlar om affärsrelationer eller den mellan två människor som älskar varandra.

Borås ligger mig varmt om hjärtat och jag växte upp i Viskafors där brottning, fotboll och annan idrott stod överst på menyn när det kom till fritidsintressen. Att ta hand om sitt inre och sitt yttre går hand i hand och är ett måste för mitt välbefinnande. Nu mera springer jag en del, promenerar massor med min hund och tränar lite gym mellan varven.

Så, har du lust att berätta vad du har för bildvision? Låt oss då nå målet tillsammans.

/ Tomas

%d bloggers like this: